Turneringer

Serie 1 damer

I Fjerritslev Tennisklub har vi et turneringshold bestående af to damer, hvor der spilles 2 singler og 1 double mod andre klubber, både ude og hjemme. Vi vil i den kommende sæson 2019 forsøge at være opdateret på stillingen og points her på siden.

Jammerbugt Åbne Mesterskaber ?. juni 2019

Hvert år afholder vi mesterskab for ungdomsspillere, som ikke er licensspillere. Se nærmere i vores aktivitetsplan og under tilmelding.

Klubmesterskaber

Fjerritslev Tennisklub afholder hvert år i september klubmesterskaber for både juniorer og seniorer. Tilmelding foregår i klubhuset i løbet af sommeren.

Klubmesterskaber for seniorer begynder i uge 35 og finalerne spilles den 15. september med efterfølgende fest.

Klubmesterskaber for juniorer begynder i uge 36 og finalerne samt afslutning finder sted den 16. setember.