Turneringer

Serie 1 damer

I Fjerritslev Tennisklub har vi et turneringshold bestående af to damer, hvor der spilles 2 singler og 1 double mod andre klubber, både ude og hjemme.

Klubmesterskaber

Fjerritslev Tennisklub afholder hvert år i september klubmesterskaber for både juniorer og seniorer. Tilmelding foregår i klubhuset i løbet af sommeren.

Klubmesterskaber for seniorer begynder i uge 35 og finalerne spilles den 14. september med efterfølgende fest.

Turneringsplan seniorer 2019

Lørdag den 14. september 2019 afvikles finalerne i årets klubmesterskaber. I kan se planen for dagens kampe ved at klikke på linket herunder. Resultaterne og billeder ses under fanen 'Aktiviteter'

Finaleplan seniorer 2019

Klubmesterskaber for juniorer begynder i uge 36 og finalerne samt afslutning finder sted samme dag som seniorernes finaledag. Resultat og billeder ses under fanen 'Aktiviteter*