Turneringer

Serie 1 damer

I Fjerritslev Tennisklub har vi et turneringshold bestående af to damer, hvor der spilles 2 singler og 1 double mod andre klubber, både ude og hjemme.

Klubmesterskaber 2020

Fjerritslev Tennisklub afholder hvert år i september klubmesterskaber for både juniorer og seniorer. Tilmelding foregår i klubhuset medio august.

Klubmesterskaber for seniorer begynder i uge 35 og finalerne spilles den 12. september med efterfølgende fest for seniorer.

Turneringsplan seniorer

Klubmesterskaber for juniorer begynder i uge 36 og finalerne finder sted samme dag som seniorernes finaledag den 12. september.

Lørdag den 12. september 2020 afvikles finalerne i årets klubmesterskaber. I kan se planen for dagens kampe ved at klikke på linket herunder. Resultaterne og billeder ses under fanen 'Aktiviteter'

Intro til klubmesterskaberne 2020

Turneringsregler