Booking baner

Aktivitetsplan 2020

Firma-tennis

Fjerritslev Tennisklub vil gerne invitere dig og dine kolleger til et anderledes socialt arrangement end I måske er vant til. I kan låne vores baner, vores klubhus, vores gasgrill og vi stiller naturligvis ketchere og bolde til rådighed og det hele er ganske gratis!Kontakt os endelig for mere information enten via facebook eller ved at tage kontakt til et bestyrelsesmedlem. Vi glæder os til at tage imod jer og håber på, at I vil synes om den fantastiske sport! Trekronerskolens personale nød en dejlig solskinsdag i juni ved et socialt arrangement på vores baner. De spillede på kryds og tværs på både grusbanerne og på minibanen. Herefter sluttede de af med at grille på terrassen.Se slideshow med billeder fra en hyggelig eftermiddag og aften.

Familie-tennis

Familie-Tennis er et tiltag for familier med børn i aldersgruppen 3-8 år. Idéen er, at vi mødes kl. 9:30, spiller og hygger os med at lege og lære lidt om tennis i hinandens selskab i ca. en halv times tid. Herefter tager vi en lille drikke/spise/snakke-pause, hvorefter vi spiller og leger indtil klokken bliver 10.30 og vi siger tak for i dag!Børnene kan lege og spille med hinanden på kryds og tværs, og der vil selvfølgelig også være mulighed for, at de voksne kan få lov til at slå et par slag med hinanden. Dog vil vi lige minde om, at det ikke er træning, da dette foregår på andre tidspunkter. Hvis I ønsker at være en del af vores nye tiltag, koster det kun 50 kr. per sæson per barn og også 50 kr. per voksen, hvilket selvfølgelig ikke gælder for dem, der allerede er medlemmer i klubben.Vi håber på at se jer – og husk endelig at følge os på facebook!! Her vil vi oprette familie-tennis som begivenheder, som I kan tilmelde jer og her kan I også stille spørgsmål ol.

Klubmesterskaberne for seniorer 2020: Resultater

Billeder fra dagen og aftenens præmieoverrækkelse er at finde i galleriet her til venstre.

Damesingle:
Katrine Bislev Pedersen vandt over Pia Blaabjerg med cifrene: 7-6, 6-1
Herresingle - veteran:
Mogens Lindstrøm vandt over Niels Nygaard med cifrene: 6-3, 2-6, 7-5
Herresingle:
Mads Albrektsen vandt over Jonas Frank med cifrene: 6-0, 6-0
Damedouble:
Gitte Bislev og Katrine Bislev Pedersen vandt over Susanne Pedersen og Hanne Albrektsen med cifrene: 1-1 (ret.)
Herredouble:
Jonas Frank og Morten Arlofelt vandt over Bo Frank og Henning Larsen med cifrene: 6-2, 7-6
Mixdouble:
Katrine Bislev Pedersen og Jonas Frank vandt over Christina Albrektsen og Mads Albrektsen med cifrene: 6-4, 6-3

Klubmesterskaberne for juniorer 2020: Resultater

Her vandt Caroline over Frederik efter en rigtig flot spillet kamp med cifrene: 6-3, 6-4 - stort tillykke.