Aktivitetsplan for 2018

Herresingle:
Mads Albrektsen vandt over Martin Mogensen med cifrene: 6-4, 7-6
Damedouble:
Gitte Bislev og Katrine Bislev Pedersen vandt over Violeta Cmiljanic og Dorit Nygård med cifrene: 6-1, 6-3
Herredouble:
Søren Dam og Anders Jørgen Sørensen vandt over Morten Arlofelt Andersen og Jonas Frank med cifrene: 6-1, 6-0
Mixdouble:
Birte Thomsen og Erik Hansen vandt over Ulla Schönberg og Dolf Handrup med cifrene: 6-4, 6-1

Klubmesterskaberne for juniorer:

Her vandt Thea og Lea efter nogle flotte kampe - stort tillykke.

Familie-tennis

Familie-Tennis er et nystartet tiltag for familier med børn i aldersgruppen 3-8 år. Idéen er, at vi mødes kl. 9:30, spiller og hygger os med at lege og lære lidt om tennis i hinandens selskab i ca. en halv times tid. Herefter tager vi en lille drikke/snakke-pause, hvorefter vi spiller en halv time igen og efterfølgende runder vi af med fælles frokost, evt. grill eller lignende, hvis stemningen er herfor.

Børnene kan lege og spille med hinanden på kryds og tværs, og der vil selvfølgelig også være mulighed for, at de voksne kan få lov til at slå et par slag med hinanden. Dog vil vi lige minde om, at det ikke er træning, da dette foregår på andre tidspunkter.

Hvis I ønsker at være en del af vores nye tiltag, koster det kun 50 kr. per sæson per barn og også 50 kr. per voksen, hvilket selvfølgelig ikke gælder for dem, der allerede er medlemmer i klubben.
Vi håber på at se jer – og husk endelig at følge os på facebook!! Her vil vi oprette familie-tennis som begivenheder, som I kan tilmelde jer og her kan I også stille spørgsmål ol.

Firma-tennis

Fjerritslev Tennisklub vil gerne invitere dig og dine kolleger til et anderledes socialt arrangement end I måske er vant til. I kan låne vores baner, vores klubhus, vores gasgrill og vi stiller naturligvis ketchere og bolde til rådighed og det hele er ganske gratis!Kontakt os endelig for mere information enten via facebook eller ved at tage kontakt til et bestyrelsesmedlem. Vi glæder os til at tage imod jer og håber på, at I vil synes om den fantastiske sport!

Trekronerskolens personale nød en dejlig solskinsdag i juni ved et socialt arrangement på vores baner. De spillede på kryds og tværs på både grusbanerne og på minibanen. Herefter sluttede de af med at grille på terrassen.
Se slideshow med billeder fra en hyggelig eftermiddag og aften.

Jammerbugt Åbne Mesterskaber 2017

Fjerritslev Tennisklub har i dag afviklet Jammerbugt Åbne Mesterskaber for ungdom.
Vi havde færre deltagere end vanligt, men kampene var stadig præget af flot og intens tennis med lange og velspillede dueller.
Klubbens egne ungdomsspillere Astrid Johansson Sørensen og Martin Mogensen spillede og kæmpede godt, og Martin vandt finalen over Anton de Linde fra Aars, mens Astrid vandt kampen om tredje pladsen over Nicolai Høgh-Rasmussen.